viernes, 24 de abril de 2020

Hi havia una vegada en un regne una bruixa que va embruixar a un caballer, el va transformar en drac  i només un petó de amor de vritat faría que tornés al seu estat normal. Al caballer no li agradava la seva aparenca i es va amagar en una coba.
5 any després el rei actual que hi havia com s'aburria va dir que qui mates al drac seria el amat de la seva fiila. Es van presentar gairabé tots els cavallers del regne.
El que el rei no s'habia era que la seva filla anava cada nit amb el drac per que era el seu amic, el drac li contaba el que li havia pasat amb la bruixa.
Va arribar el dia on els cavallers s'enfrontaríen, pero el drac no lia fer mal a ningú, pero no tenía una altra alternativa, si no el mataven. Després d'aquell dia ningú va poder derrotar al drac.
La princesa va pensar en que si li donava un petó al drac tornaria a ser un cavaller. Va ordenar que totes les dones del regne li donesin un petó, pero ninguna va fer que tornés al estat d'abans. Un caballer es va posar com voluntari per probar, aixó va fer que quasi tots els cavallers es presentesin, no va funcionar pero va arribar un que li va donar un petó, i de sobte es va transformar en un cavaller i ell li va regalar una rosa e forma de agraïment.
Va viure amb el seu novi al castell per que la princesa no volia perdre el contacte amb el cavaller.
Hi havia un problema, el rei no veia ve que dos nois estiguesin junts, la princesa estaba tot el dia pensant en que fer. Va ordenar que construyesin un castell per ells tres i va viure sense veure mes al pare. 

lunes, 13 de abril de 2020

NOVA YORK


Ja que no podem sortit m'agradaría visitar Nova York. Aniría tots els  dies de semana santa  per que es molt gran.



Primer agafaria l'avió per anar a Nova York i quan hagi arribat m'allotjaria a un hotel que estigui a prop de tot, es a dir, al centre. El primer que visitaria seía el Central Park, per que a les pel·lícules es veu molt bonic i hem va curiositat.


Els altres dies m'agradaria agafar un helicoptèr i volar per d'alt l'Estatua de la Llibertat. També m'agradaria esmorçar d'aquests menjars que es menjen els Americans que porten: ou, bacon, truita...



Visitaría també Manhattan, el barri de Brooklin i el bronx. 
Compraría moltes coses per recordar el viatge, per que al ser un lloc tan popular es mes costos, com no se cuan tornaría doncs compraria de tot.